Servicii de curatenie destinate firmelor/agentilor economici

curățenie comercial

un sediu curat. sediul perfect.

Relaxează-te! Ne ocupăm noi de grija curățeniei sediului tău.

Gabryna Clean - Curatenie spatii/cladiri de birouri

Gabryna Clean

Curățenie la birou

Ne adaptăm serviciile noastre profesionale de curățenie la bugetele dvs. de curățenie și la nevoile dvs. de curățenie, oferind servicii de curățenie pentru spații de birouri. Echipa noastră de la Gabryna Clean este suficient de flexibilă pentru a face față oricărei solicitări suplimentare pe care o puteți solicita. Servicii incluse: curățare birouri, aspirare/curățare covoare/carpete, curățenie dupa cazii speciale(petreceri,etc.), stergerea tuturor dulapurilor, curățare și igienizare bucătării comune/zone de preparare/săli de prânz, curatare roaletele, dușurile și vestiarele, curățare și igienizare toalete etc.

Curățenie după constructor

Lucrări ample efectuate cu echipamente profesionale care vor face dintr-un fost șantier un spațiu de birouri sau o locuință gata să fie utilizate.

Curățenie la cerere

Servicii care pot fi solicitate atunci când este cazul, în urma unor mutări sau renovări, după inundații, etc.

Servicii intreținere

Lucrări de curățenie periodice care să mențină spațiul în parametri și să asigure un mediu curat și îngrijit

Gabryna Clean - Curatenie depozite/hale industriale

Gabryna Clean

Curățenie depozite/hale industriale

În timp, depozitele/halele industriale tind să acumuleze cantități mari de gunoi și moloz. Dacă acestea nu sunt înlăturate periodic, ele pot crea pericole pentru siguranță, pou pune în pericol lucrătorii sau să interfereze cu operațiunile dvs. zilnice. Din fericire, experții Gabryna Clean pot oferi servicii de curățare industrială în județele Neamt, Iași și Bacău pentru a vă ajuta să evitați aceste probleme costisitoare.

Gabryna Clean

Curațenie spații/centre comerciale

Aspirarea/curatarea/dezinfectia tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum), curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura), stergerea prafului, curatarea intregului mobilier cu solutii antistatice, spalarea geamurilor, suprafetelor vitrate, curatarea/spalare/dezinfectie module sanitare sau toalete, decopertare gresie mecanizată etc.

Gabryna Clean

Servicii adaptate cerințelor

Scopul nostru principal este de a oferi un serviciu personalizat pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. de curățenie a obiectivelor sunt satisfăcute. De la apartamente mici, pana la sedii sau spatii comerciale, echipa Gabryna Team este suficient de flexibilă pentru a face față oricărei provocări. Dacă știm să facem un lucru, este să facem curățenie!

Planifică-ți curățenia cu noi!