Curatenie rezidential

curățenie rezidențial

Mai mult timp. pentru tine.

Relaxează-te! Ne ocupăm noi de grija curățeniei.

Gabryna Clean - servicii de curatenie generala pentru casa ta
Gabryna Clean - servicii curatenie generala case si apartamente

Curățenie generala

Când nu mai aveți timp să vă păstrați casa curată și ordonată, există o singură soluție care vă vine în minte - angajarea unui serviciu de curățenie!

Când angajați serviciile de curățare a casei Gabryna Clean, vă promitem o curățare completă, satisfăcătoare, care include următoarele: golire coșuri, aspirare și curatare cu mop podelele, stergere praf suprafețele, curățare întrerupătoare de lumină și butoanele de mână, curatare mobilier de praf, curățare tocuri geamuri,curățare holuri și scări, curățare blaturi, curățarea în spatele și dedesubtul pieselor de mobilier,curățare oglinzi și geamuri, etc.

Gabryna Clean - servicii de curatenie baie si bucatarie pentru casa ta
Gabryna Clean - curatenie living room

Curățenie baie/bucatarie

Curățenia unei locuinței depășește stregerea suprafețelor de praf și de aspirat podelele; există atât de multe domenii care necesită o atenție atentă la detalii și utilizarea soluțiilor de curățare sigure și eficiente.

Gabryna Clean ofera servicii profesioniste de curățare a bailor și bucatariilor. Servicii incluse: curățare suprafețe din gresie sau faianța, toalete, dulapuri și sertare, chiuvete, căzile, oglinzi, electrocasnice, etc.

Gabryna Clean - servicii de curatenie pentru casa sau apartamentul tau dupa chiriasi

Ai avut chiriasi?

Cu o echipă de curățenie harnică și prietenoasă, Gabryna Clean folosește echipamente de calitate și produse de curățare de încredere pentru o finalizare sigură și eficientă a curățeniei